December 14, 2021

Promateris devine membru al Coaliției pentru Economia Circulară

Suntem bucuroși să devenim cel mai nou membru care se alătură Coaliției pentru Economia Circulară (C.E.R.C.). Misiuna coaliției este de a accelera trecerea la o economie durabilă.

Suntem bucuroși să devenim cel mai nou membru care se alătură Coaliției pentru Economia Circulară (C.E.R.C.). Misiuna coaliției este de a accelera trecerea la o economie durabilă și eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor, prin decuplarea creșterii economice, atât produse cât și servicii, de creșterea consumului de resurse. Suntem aliniați în misiunea noastră comună de a transforma practicile de design, producție, consum și tratament post-consum. Suntem încrezători că împreună putem construi nu doar o colaborare de succes, ci și un parteneriat care va permite dezvoltarea practicilor de economie circulară în România.

"Ne bucurăm de parteneriatul pe care l-am încheiat cu Coaliția pentru Economia Circulară și am mare încredere că împreuna vom avea inițiative care vor promova principiile economiei circulare și care vor contribui la dezvoltarea unor noi proiecte sau noi business-uri în România. Există mare nevoie de astfel de proiecte și de acțiuni comune ale jucătorilor din această industrie, în special în contextul favorabil pe care îl trasează directivele Uniunii Europene." Tudor Georgescu (CEO Promateris)

More News